kennelhelg!











Sundsvall 8-9/10

I helgen har jag varit på hundutställning i Sundsvall. Åkte tåg i ca 14 timmar sammanlagt när jag skulle dit och hem. Jag tävlade i Junior Handling med Musse och vi slutade som BIS 3:a!


Bilden är tagen utav Elin Weiefors.

mellanmål

Tänk dig att du äter frukost på morgonen. Och sedan får du vänta ända tills det blir början på kvällen tills du äter nästa gång. Det är väldigt lång tid, och man blir otroligt hungrig där emellan.
Så därför brukar jag alltid ge min hund ett litet mellanmål när jag kommer hem ifrån skolan. Det kan vara ett äpple, en morot eller någonting annat. Bara så att hunden får något i magen och slipper gå hungrig så länge!
Mitt tips till er är då att ge din hund ett litet mellanmål. Bara något litet som inte innehåller så mycket kalorier. Det är ju så viktigt att de håller sin fina form. En frukt är en jättebra sak att ge. Undvik gröna äpplen som är elaka mot deras små magar! Undvik också avokado och vindruvor som kan ge allvarliga skador i kroppen. Av vindruvor kan dem få akut njursvikt och där med dö.. så undvik det är ni snälla!




My Dog

Jag måste bara tipsa om världens roligaste hundutställning! Den äger rum på Svenska Mässan i Göteborg, och kallas för "My Dog". Jag har varit där tre år i rad nu. Det bara går inte att tröttna på den. Så otroligt kul! Jag håller redan på och taggar för fullt till nästa år då den är 5-8 Januari.
Det finns massor av småaffärer där du kan köpa mycket bra saker till din hund. I "stora ringen" som det kallas visar dem en hel del olika saker. Det kan vara allt ifrån freestyle-uppträdanden till hund-pjäser till Agility-moment och så vidare. Detta året hade de även hyrt in Ceacar Milan "mannen som talar med hundar". Det var jättekul att sitta och kolla när han pratade.
Det brukar även vara en rasparad där. Det går till så att det är en speaker som står och berättar om nästan alla hundraser som kommer intrippandes i ringen. Jag sprang där med Agnes förra året, riktigt kul när alla sitter på läktarna och glor vid sidan om!

Om du har lust att ställa ut din hund här så hittar du mer information om anmälan osv. HÄR. Jag tycker absolut att du ska ställa ut din hund här bara på skoj, eller bara gå att besöka.

Var det någon som var på My Dog i år?






Några bilder jag tog på My Dog detta året. Jag vet att texten på bilderna är riktigt ful, men jag var inte så erfaren inom fotografering då. Haha!


Någon mår gott när matte fyller år..


fyllde år i söndags så min lilla Agnes fick ta del av tårtan!

RSS 2.0